maanantai 14. syyskuuta 2015

Lähtö lähestyy!

Alle 12 tuntia lähtöön...

Alkaa jännitys pikkuhiljaa nousta. En ole vielä oikein käsittänyt että olen aamulla oikeasti lähdössä, mutta tässä muutaman tunnin sisään tietynlainen paniikki on alkanut vallata alaa... Laukut on pakattu ja ainakin omasta mielestä kaikki tärkeimmät asiat ovat mukana. Perinteinen rumba matkalaukkujen kanssa on onneksi jo selätetty (" tännehän jää tilaa vaikka kuinka!"--> "EIHÄN TÄNNE MAHDU MITÄÄN!!?!" --> kaikki sisällä, hyvin mahtu, päällekkään ei tarvinnu istua!) ja kaikkien tärkeimpien papereidenkin pitäisi olla mukana.

Kävin tänään vielä koululla tulostelemassa paperit (ja haalimassa kasan Diakin heijastimia) ja sen jälkeen vielä mummin moikkamaassa ennen matkaa. Sellossakin ehdin poiketa ostamassa "Survival Packagen" eli tuhottoman kasan Xylitol-purkkaa. Lisäksi ostin salmiakkia aj Sisu-pastilleja koti-ikävän varalle!

Survival package koti-ikävään ja hampaiden iloksi! 

Nyt istun porukoilla josta kyyti vie aamulla kentälle. Kohta olisi vielä tarkoitus syödä yhdessä perheen kanssa ja sitten pitäisi varmaan yrittää nukkua. Matka alkaa kuitenkin realisoitua ja pienimuotoinen paniikki kasvaa, joten katotaan kuinka kovasti nukuttaa...

No, jos ei muuten, niin kahvin voimalla!

xoxo
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti