maanantai 23. marraskuuta 2015

Postkartenstadt Innsbruck

Hallöchen!

Lähdettiin kolmen muun suomivaihtarin ja yhden tsekkivaihtarin kanssa viikonlopuksi tutustumaan Innsbruckin kaupunkiin Alppien juurelle. Viikonloppu oli kyllä melko pilvinen/lumisateinen, eli Alpeista nähtiin silloin tällöin vilauksia, muttei varsinaisia vuoristoketjuja... Viikonloppu oli kuitenkin tosi onnistunut ja Innsbruck oli upea kaupunki! Pitää ehkä mennä toistekkin ;)

Nyt tulee kuitenkin taas tällainen kuva-overload-postaus, olkaapa hyvä!

Innsbruckin kattojen yllä 

Innsbruck 

Ja vihdoin nähtiin vilaus Alpeista! 

Innsbruckin keskustaa ja Alpit 

Innsbruck- kaupunki kuin postikortti <3 
 Korkkasin myös joulumarkkinakauden 2015! Glühwein maistui ja tunnelma oli aika ihana, vaikka populaa olikin aika tungokseksi asti...

Innsbruckin joulumarkkinoilla ("Christkindlmarkt"). Taustalla "Goldenes Dachl" eli kultainen katto (joka on kyllä pronssia...)
Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta Alpeille. Täytyy myöntää, että vaikka näkyvyys oli aika nolla (koska lumisade), niin oli toi Alpeille vierailu silti aika kohokohta ihan koko vaihtoa ajatelle... Reissattiin siis Hafelekar nimiselle huipulle, joka oli n. 2300m korkeudessa. Vaikkei muita huippuja näkynytkään, oli pelkkä ympäröivä valkoisuus aika vaikuttava... Ja nyt voi ainakin sanoa, että Alpeilla on tullut käytyä!

Hafelekarspitze lähestyy! 

Heiße Schokolade! Lämmittelyä 2300m korkeudessa ;) 

Ensilumi koettu Alpeilla! 


Alpeilla 

Alpeilla

Siellä se Innsbruck häämöttää...

Innsbruck 
Sellaista tällä kertaa! Vaihtoa on enää kuukausi jäljellä ja täytyy kyllä myöntää, että mitä lähemmäs loppua tullaan, sitä enemmän tuntuu siltä, ettei vielä haluaisi lähteä... Mutta nautitaan nyt vielä tästä loppuajasta täysillä! Muutamia reissuja on vielä luvassa, samoin työskentelyä joulumarkkinoilla! Mutta niistä sitten omia postausksia! ;)

xoxo
Elisa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti